Blogbejegyzéseink
SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Az EGÉSZSÉG és SZÉPSÉG belül kezdődik!

Kezd el kialakítani egészséges szokásaidat.Tudtad, hogy a helyes testsúlycsökkentés nem a bevitt kalória drasztikus csökkentéséről szól, hanem az egészséges életmód megteremtéséről? A Wellness by Oriflame kutatócsoportjának tudósai tisztában vannak vele. Ízesített italporainkat és levesporainkat 16éves orvosi kutatómunkával alakították ki.
Azért ajánlom Neked is, mert én is nap-mint nap ezt reggelizem. Kínálatunkban többféle finom és egészséges italport és levesport, fehérje szeletet és vitamin packot találsz. Mindegyiket nagyon szeretem, kiváló ízük és minőségi beltartalmuk miatt.

Ha TE IS váltasz Oriflame kártyát, nemcsak 20% kedvezménnyel kaphatod meg, hanem most akár 20 ezer Ft értékű ajándékban is részesülhetsz! Hát nem nagyszerű ejánlat?
Segítek, ha érdekel a lehetőség, itt tudsz regisztrálni:  https://goo.gl/forms/a23cJCysxwgoLlo53
Egy teljes körű tájékoztatás után elkészítjük a saját kódszámodat, és onnantól kezdve minden csak Rajtad múlik!

Már 17.éve folyamatosan használom ORIFLAME KÁRTYÁMAT, s élvezem nagyszerű előnyeit:- kényelmes online vásárlást 20% kedvezménnyel.

- a 3 hetente megjelenő katalógusban mindig újdonságokat és akciókat találok.

- mindent elérek itt, ami a szépséghez és az egészséghez szükséges.

- ja és nagy előnye. Hogy nincs kötelező rendelés..., és akár meghívhatom  kedves ismerőseimet: legyen nekik is egy ilyen kártyájuk, ezáltal számukra is él majd az ajánlat.

Ha megvan a kártyád, ezek után WELLNESS TÁJÉKOZTATÁSRA- és KÓSTOLÁSRA VÁRLAK. Tanácsaimmal, tapasztalataimmal segítek kialakítani egészséges szokásaidat, 100%-ban természetes étrend-kiegészítőkkel,  minden szükséges tápanyaggal, melyre szervezetednek szüksége van.

És ugyanígy a SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN is tanácsokkal segítelek, ha szeretnéd megismerni hogyan ápold megfelelően a bőrödet. Megtanítalak az otthoni arcápolás fortélyaira: megtalálva a bőrtípusodnak, korodnak a legmegfelelőbb kozmetikumainkat. Hiszen a kozmetikumok kiválasztásában és használatában is lehetnek mindenkinek kérdései, terület, amelyben tanácstalan. No itt van szükség az értő segítségre. Személyesen, vagy a neten keresztül tudok az arcápolásban hozzáértő tanácsokat adni, és garantálom, hogy hasznodra fog válni.

Én is így tanultam meg mindent, ezért Neked is menni fog. keress bátran.

 

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com