Blogbejegyzéseink
Univerzális balzsam

Egy egészen apró tégelynyi balzsamról van szó, ami kis mérete ellenére, igen hatékonyan segíthet Neked a mindennapokban, hiszen olyan nagyszerű anyagokat tartalmaz, mint a méhviasz, növényi olajok (kókusz- és körömvirág olaj), és az analitikai tisztaságú lanolin. Ezek együtt segítenek abban, hogy az univerzális balzsamra mindenki úgy tekintsen, mint a család megmentőjére.

Meg sem tudom számolni, hány olyan helyzet volt az elmúlt években, amikor valaki a környezetemben előállt valamilyen bőrproblémával, és nekem azonnal ez a kis barátom jutott eszembe. Mondanom sem kell, hogy szinte kivétel nélkül mindig be is vált.

Természetesen itt sem beszélünk igazi csodáról, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy a természetben rengeteg gyógyító szer és hatóanyag már nagyon régóta tiszta formában fellelhető, és vannak olyan cégek, amelyek a professzionális tudást és modern kutatási eredményeket ezekkel a természetben található gyógyhatású összetevőkkel ötvözik. Az univerzális balzsam is ennek az örömteli találkozásnak a szerelemgyereke.

Legfontosabb tulajdonságai, hogy a benne található anyagoknak köszönhetően gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású, valamint felgyorsítja a természetes hámképzést.
Emellett:

•    Nyugtatja, puhítja, védi a bőrödet.
•    Antiallergén.
•    Minden érdes, száraz, érzékeny bőrfelületre használhatod.
•    Apróbb bőrsérülések kezelésére alkalmazhatod.
•    Azonnal helyreállítja a bőröd puhaságát, nyugtatja az érzékeny területeket.
•    Viasztartalma révén lassan szívódik fel, így kis mennyiség is órákig tartó védelmet nyújt.

Végül nézzük meg, hogy milyen kedvező hatása van, az egyes testrészeiden alkalmazva:

Ajak:
Megelőzheted a kiszáradását, kicserepesedését. A szájnak enyhe csillogást ad, sőt, még szájfényként is használhatod.
Orr:
Megfázásos időszakban védi a kipirosodástól, kisebesedéstől. Ha viszont mégis kiszáradna, vagy kipirosodna a széltől vagy a sok orrfújástól bátran kend be vele, egy két nap alatt helyrehozza
Körömágy:
A körömágy bőrét puhán tartja, megelőzi kisebesedését, berepedezését, szép és egészséges külsőt eredményez.
Test:
Bármely száraz, durva bőrfelületedet puhán tartja (pl.: sarok, könyök, kézfej)
Csípések, horzsolások, kisebb háztartási égések gyógyítására és a kellemetlen tüneteinek enyhítésére is kiválóan alkalmazhatod. Mi a családban rendszeresen alkalmazzuk minden apróbb sérülés kezelésére, gyakorlatilag pár nap, és a sebek nyom nélkül eltűnnek. (nem maradnak csúnya hegek)
Kismamáknak is nyugodt szívvel ajánlom babaápolás, szoptatás idején kikoptatott, felmaródott bőrfelületek hámosítására, megnyugtatására.

Mint látod, rendkívül széleskörűen alkalmazható, nem véletlen, hogy mindig tartok magamnál belőle, sőt, igazából szinte minden táskám, kabátom zsebében ott lapul egy, de még a lakás különböző pontjain is tartok, hogy ne kelljen keresgélni. Azonban a tégely apró mérete ellenére is akár hetekig, hónapokig elegendő a benne lévő balzsam, mert már kis mennyiség is nagyon hatásos. Aki kedveli a különlegességeket azoknak még egy jó hír: sokféle illatban elérhető ez a kis varázsszer, a kínálatban időről időre felbukkan a csokis, kókuszos, karamellás, cseresznyés, mandulás, fekete ribizlis, mézes  változat. Mondhatom, hogy valamennyi isteni!

Ha eddig még nem volt otthoni csodaszered, akkor azt gondolom, hogy most közösen találtunk Neked egyet! Hidd el, ő lesz a legapróbb barátod!

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com