Blogbejegyzéseink
Kedvenc Wellness termékem: minden, ami CSOKIS!

Tehát jöhet csokis shake, csokis fehérjeszelet, minden, amivel a szervezetemet egy kicsit kényeztetni tudom. És minden nap jól esik egy kis kényeztetés.
Azonban tudom, hogy ez nem bűnös élvezet, mert csupa egészséges dolgot adok a testemnek.

Reggelenként, amikor készítem a shake-et, már közben arra gondolok, milyen jó, hogy ismerem az Oriflame-et, hiszen általa egy egészséges reggeli kerül az asztalomra.
Mióta van miniturmixom, azóta ezt a menetrendet követem: a feléig felöntöm vízzel és beleteszem az éppen otthon fellelhető gyümölcsöket (jól telerakom), és a tetejére púpozok egy kanállal a csokis shake-ből, de ezt még megbolondítom egy kis fahéjjal is.

     Mondhatom isteni! Sőt, a különböző szezonális gyümölcsöknek köszönhetően nagyon változatos. Próbáljátok ki: minden gyümölccsel nagyon harmonizál a csokis por. Egy különleges ízharmóniát hozok létre reggelenként, változatosan. Kedvencem most a csokis shake feketeribizlivel. El sem hiszitek, hogy várom a reggeleket, hogy újra a kedvenc egészség koktélomat ihassam!

És amíg reggel készülődők, megiszogatom. Olyan jó érzés tudni, hogy MINDENT beviszek ezzel az itallal a szervezetembe, amire szükségem van, hiszen háromféle fehérje forrása: zöldborsófehérje, tejsavófehérje és tojásfehérje van benne, a legjobb esszenciális zsiradékok, rostok és lassú lebomlású szénhidrátok biztosítják a hosszan elnyújtott hatását: sokszor még délben sem vagyok éhes…

Ezután később már ehetek bármit, hiszen teljes értékű táplálékot fogyasztottam. Utána pedig ő fogyaszt engem… valósággal átrendezi a fölösleges zsírpárnákat…

A csokis szelet pedig egy csoda! Imádom az ízét, szeretem, hogy akár egyharmada is elveszi az éhségérzetemet, hogyha nem lenne időm pl. az arcápolások között étkezésre… Nagyobbik lányom párja tavaly körbe biciklizte a Balatont, és amikor úgy érezte, az éhségtől leájul a kerékpárról, csak előkapott egy csokis szeletet, kettőt harapott belőle, és könnyedén tekert még jó pár kilométert. Ő is alig akarta elhinni, hogy micsoda energialöketet ad.

Finom, tápláló, egy 100%-ban természetes, és egészséges nasi a számomra!

                                                               Jármay Andi

                             

                     

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com