Gyakran Ismételgetett Kérdések
Ki válthat kártyát az Oriflame-nél?

Bárki regisztrálhat egy kártyáért, ha betöltötte a 16.életévét

 

Mennyibe a regisztáció díja?

A regisztráció jelenleg 999Ft.- s már rögtön az első terméket 20%-os kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron rendelheted a katalógusból.

Ez a jelképes összeggel is egy magyar gyermekalapítványt támogatsz, 2016-ban a MOSOLY Alapítvány kapja.

De innentől folyamatos a megtakarítás, svéd természetes alapú kozmetikumokat tudsz nagyon elérhető áron használni, tehát érdemes minden otthon használt terméket egy idő után oriflame-esre cserélni, hiszen megéri a kártyával.

Hogyan tudok az Oriflame katalógusból rendelni?

Már akkor is érdemes kártyát váltanod, ha csak néhány terméket szeretnél rendelni,

hiszen azonnal visszajön a kártya díja, és onnan egy megtakarítási lehetőség, és további  esély akár egy növekvő pénzkeresetre.

Nálunk csak Rajtad múlik, mennyi pénzt keresel...

Van-e kötelező rendelés?

Nincs a rendelés kötelezővé téve: mindenki annyit rendel, amennyit éppen szeretne, akár 1-2 terméket is lehet...

Hogyan tudok rendelést leadni?

Ha elküldted érdeklődésedet, felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon, elkészítjük a regisztrációdat, és a következő pillanatban már meg tudod kedvezményesen rendelni a kiszemelt termékeket.

Milyen áron fogok tudni vásárolni?

Az Oriflame kártyával 20% a kedvezmény: ezt a regisztrálásod után azonnal érvényesítheted.

Minden katalógusárat osszál el 1,25-tel, tehát ha egy parfüm 3999Ft.- akciósan a katalógusban, akkor az Neked innentől 3200Ft.- lesz, tehát 800Ft.- azonnali kedvezményed lesz rajta. És ha ezt a parfümöt valaki ismerősöd rendeli meg, mert megmutattad neki is a katalógusodat: akkor ez a kedvezmény az azonnali hasznod lesz: Minden terméken 25%azonnali hasznod lesz...(már az első terméken is).

 

Hová kérhetem a megrendelt árut és milyen díjjal szállítják?

Oriflame szállítás lehetséges 2300magyarországi postahivatalra, több település MOL kútjaira és COOP üzleteibe.

199Ft.- a csomag szállítási díja, tehát elnyésző. És mindez a súlytól független. 

Ha kisebb csomagot rendelsz, akkor még lesz egy 449Ft.-os adminisztrációs díj. Ám ha megvan a 100Bp, akkor nem terhelnek  ilyen díjjal .

Érdemes ezért megmutatn az ismerősöknek és összeszedni az ő megrendelésüket is. Így 25% azonnali hasznod is lesz, s egy idő után észreveszed. a sajátod ingyen van...

Hogyan lehetek Start Programos?

A START program az új belépők számára kihasználható 3 lépéses program, mely segíti Téged is az első lépésekben. A Start Program keretében a belépés első 3 katalógusban luxus ajándékokat kaphatsz a100Bp-s megrendeléseidért, (összesen 20000Ft.-értékben.)

az ajándékok többszörözhetőek, ha dupla, tripla...rendelést adsz le.

Érdemes tehát minden ismerősödnek megmutatni a gyönyörű katalógusainkat! Sok sikert és sok ajándékot kívánok!

Hogyan fizethetem ki a megrendelt termékeimet?

Számládatt online bankkártyás fizetéssel, banki átutalás útján, vagy az átvétel helyén készpénzzel rendezheted.

Milyen gyors a szállítás, mikorra érkezik a megrendelésem?

A szállítás gyors. Nálunk a csomagodhoz nagyon hamar hozzájuthatsz: ha a megrendelésedet 10óráig leadod, már másnap felveheted,

Ha 10óra után küldöd el a megrendelést: a csomagod 2munkanap múlva érkezik.

Meddig rendelhetek egy katalógusból?

Minden katalógusból többször is rendelhetsz a megadott katalógus-időszak alatt, mely a katalógus borító oldalán feltüntetésre kerül.

Ez időszak alatt a katalógusban foglalt ajánlatok érvényesek.

Építhetek-e én ia nagy üzletet?

Az Oriflame Üzleti Lehetőség segítségével Te is felépítheted saját üzletedet.

Határtalan üzleti lehetőség áll a rendelkezésedre - rendkívül alacsony befektetéssel vagy akár anélkül,és mindenféle pénzügyi kockázattól mentesen!

TE döntesz arról, hogy csak" saját családod részére vásárolsz, vagy a szabad idődben értékesíted a termékeket, hogy plusz bevételre tegyél szert,

vagy akár sikeres, teljes munkaidős karriert szeretnél elérni az ORIFLAME LEHETŐSÉGGEL. 

Legyél Te is sikeres!

Mikor tudok itt pénzt keresni?

Az Oriflame háromféle  jövedelemszerzési lehetőséget kínál Neked is:

- Keress pénzt azzal, hogy a termékek kedvezményes áron történő megvásárlásával azonnal megtakarítasz,
a katalógusban  szereplő árhoz képest 20%-kal olcsóbban vásárolhatod meg a termékeket.

- Keress pénzt azzal, hogy megmutatod a katalógust, eladásaid után így többletjövedelemhez juthatsz. 
Az első bevételed az ajánlott termékekből és a vevők kiszolgálásból származik. Eladásaid után azonnal 25%-os azonnali haszonra tesz szert.

- Nagyobb üzletet akarsz? Keress pénzt azzal, hogy másoknak is megmutatod az Oriflame üzleti lehetőségét, csapatot építesz, így együtt még több pénzt kereshetsz a leendő partnereiddel.

 

Mi az, amit fontos tudnom az Oriflame-ről?

"ORFLAME egy cég, amelyet az álmok hívtak életre

A vállalatot 1967-ben, Stockholmban alapította egy svéd testvérpár, Jonas és Robert af Jochnick és barátjuk, Bengt Hellsten. Saját vállalkozást hoztak létre és követték az álmaikat.

Az Oriflame mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában, körülbelül 3 000 000 Szépségtanácsadó által értékesíti termékeit és évente 1,5 milliárd eurós éves forgalmat bonyolít le. 

Az Oriflame elkötelezetten törekszik arra, hogy környezettudatosan végezze a tevékenységét. Felelősségteljes módon, a környezeti hatásunk csökkentésével és a tevékenységeinkből fakadó társadalmi előrelépés növelésével szeretnénk növekedni cégként. Ennek megfelelően tiszteletben tartva a természetet, abból mindig új és új ötleteket merítve, természetes alapanyagokat használunk fel készítményeink előállítása során. Már a kezdetektől fogva rendkívül fontos számunkra, hogy támogassuk az állatok jóllétét és védelmét, így semmiképpen nem végzünk állatkísérleteket amennyiben ezt az adott országok termékekre vonatkozó rendelkezései lehetővé teszik.
Az Oriflame aktívan támogatja a különböző társadalmi célkitűzéseket és jótékonysági tevékenységeket. A minél hatékonyabb fellépés érdekében az Oriflame közösségi munkáját egy szervezetbe fogta össze, amely Oriflame Alapítvány nevet kapta és kiemelten segíti a nehéz körülmények között élő gyermekeket és a fiatal nőket. Immár majdnem 50 év tapasztalattal és sok-sok sikertörténettel a hátunk mögött továbbra is büszkén mondhatjuk, hogy elkötelezetten segítünk az embereknek valóra váltani az álmaikat. "  ( forrás: www.oriflame.hu)

Hány éves az Oriflame?

Az Oriflame már 50.éve természetes alapú kozmetikumok előállításával és terjesztésével foglalkozik. 

És 25 éves a Magyar Oriflame, ezt idén ünnepeljük! Ünnepelj Te is velünk.

"Egy cég, amelyet az álmok hívtak életre A vállalatot 1967-ben, Stockholmban alapította egy svéd testvérpár, Jonas és Robert af Jochnick és barátjuk, Bengt Hellsten. Saját vállalkozást hoztak létre és követték az álmaikat. Az Oriflame mára már egy hatalmas, nemzetközi szépségipari céggé vált, amely közvetlen értékesítési rendszeren keresztül, a világ több mint 60 országában, körülbelül 3 000 000 Szépségtanácsadó által értékesíti termékeit és évente 1,5 milliárd eurós éves forgalmat bonyolít le. Az Oriflame elkötelezetten törekszik arra, hogy környezettudatosan végezze a tevékenységét. Felelősségteljes módon, a környezeti hatásunk csökkentésével és a tevékenységeinkből fakadó társadalmi előrelépés növelésével szeretnénk növekedni cégként. Ennek megfelelően tiszteletben tartva a természetet, abból mindig új és új ötleteket merítve, természetes alapanyagokat használunk fel készítményeink előállítása során. Már a kezdetektől fogva rendkívül fontos számunkra, hogy támogassuk az állatok jóllétét és védelmét, így semmiképpen nem végzünk állatkísérleteket amennyiben ezt az adott országok termékekre vonatkozó rendelkezései lehetővé teszik." (forrás: www.oriflame.hu)
 

 

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com