Jármay Andi

Az én ORIFLAME LEHETŐSÉGEM

 Jármay Andi vagyok, 22 évig óvónőként dolgoztam mielőtt találkoztam azzal a lehetőséggel, ami új fejezetet nyitott az életemben. A mai napig imádom a gyerekeket és örömmel töltött el, hogy részem lehetett a sok apróság cseperedésében, azonban a munkakörnyezet valamint két saját lányom (akik azóta felnőtt nőkké értek) jövőjének biztosítása arra késztetett, hogy kihasználjam a kínálkozó lehetőséget. Így 17 évvel ezelőtt regisztráltam az Oriflame-be, és  9 éve  főállásban csak ezzel foglalkozom. Jelenleg 54éves vagyok.                                                                                                                                           

Kérdezheted, hogy mégis milyen változásokat hozott az Oriflame, ami miatt új fejezetként tekintek rá?
A millió pozitív hatás közül a legfontosabbakat ragadom ki:

Ez azt hiszem nagyon sokunkra ránk férne, manapság meg aztán különösen!  Folyamatosan azon dolgozom, hogy minél többen ismerjék fel: érdemes itt velünk együtt haladni, csapatban gondolkozni és másokért dolgozni.  Csapatomban sok partneremnek segítek megváltoztatni az életét. Minden leváló ágam egy biztosíték arra, hogy olyan jövedelemre tehetek szert, amely nyugodt jövőt biztosít, és egy passzív jövedelmet, hiszen mi már ebben a jelenlegi helyzetben nyugdíjra nem számíthatunk. Számomra az önmagamról és családomról való előgondoskodás egy kiemelten fontos cél.  

 

Itt mindenki eldöntheti: miért dolgozik az Oriflame-ben.  Az én célom: kitartó munkával megteremteni egy könnyebb élet alapjait szeretteim számára, továbbá hogy a legjobb példával járjak előttük, hiszen az Oriflame az ő számukra ugyanúgy nyitott, mint bárki más számára.

És akkor még nem is beszéltem a siker érzéséről, amely fantasztikus, és amit nap mint nap átélek. Tartást ad, önbizalmat, és nyugalmat.  Munkám eredménye a csapatom érdeme is, ezért minden vezetőmnek, partneremnek  köszönöm a munkáját: ez a csapatmunka, ez tölti ki a mindennapjainkat.

Nagyszerű érzés a körülöttünk élő embereknek biztosítani a LEHETŐSÉGET, látni, ahogyan megváltozik a személyiségük, a magatartásuk, a gondolkodásuk, és az egész életük. Dolgozom azon, hogy a legjobb vezetője legyek a csapatomnak.

Köszönöm Bodzsárné Kati szponzoromnak -aki Gold Executive direktor, s a világon 3,3millió szépségtanácsadó közül a 36.legjobb- neki köszönöm a tanítását, hogy jobb vezetővé váljak, ő tanított meg a csapatom építésére, s igazából mndent az ő példája nyomán tanultam.

Következő célom a Gyémánt rang elérése, keresem hozzá a megfelelő embereket, akik vezetőként akarnak velünk együtt dolgozni és változtatni az életükön.

Kívánom, hogy érezd meg  az Oriflame-világban az emberséget, a szeretetet, és azt, hogy milyen jó ilyen emberek közé tartozni és mekkora lehetőséget kapsz a kezedbe!!  Használd ki!!     Sok  sikert, kitartást és jó eredményeket kívánok a méltó céljaidhoz!

                                            -    Jármay Andi független Zafír direktor

Vedd fel velünk most a kapcsolatot és vegyél részt egyben nyereményjátékunkon is ahol értékes nyeremények várnak rád!

Itt írhatsz Nekem. Szívesen segítek!
Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com