Szépségápolás

NEM AZ ÉLETKOR, HANEM A MEGJELENÉS SZÁMÍT! -valljuk mi oriflame-esek

                         Amit ajánlunk:  Természetes kozmetikumok Svédországból

 Az Oriflame termékskáláját természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok alkotják, amelyeket a legújabb tudományos technológiai ismeretek birtokában fejlesztenek ki. 100orvos-kutató dolgozik folyamatosan a legújabb hatóanyagok kifejleszétésén, és mindent drága klinikai tesztekkel bizonyítanak.

Az Oriflame így járul hozzá ahhoz, hogy megjelenésed mindig kifogástalan legyen.

Ha szeretnéd jól megismerni a termékeinket, vagy még nem tudod, hogyan ápold megfelelően a bőrödet, akkor kérj egy időpontot tőlem, s  megtanítalak az otthoni arcápolás fortélyaira:  kiválasztva a bőrtípusodnak, korodnak a legmegfelelőbb kozmetikumainkat.

Ha pedig eljössz hozzám, még előnyösebb helyzetben leszel, mert az arcápolásod végén még egy kellemes masszírozásra is a vendégem vagy.

Mindezt az Oriflame szépségakadémiáján tanultam, s naponta több vendégemen gyakorlom.

Tizenhat éve mát több ezer arcápolás rutinjával segítek Neked, hogy megőrizd természet-adta szépségedet, vagy visszanyerd önbizalmadat azzal, hogy a megfelelő otthoni ápolással szépíted Magadat.

Sminkelésben is segítségedre lehetek, hiszen a sminkelés alapjait, fortélyait vagy a színelméletet tréningen is tanítjuk. Neked is segíthetek ebben.

                                  Nos érdekel? Jelentkezz MOST!!

de előtte érdemes meghallgatnod Magnus Brännström, az Oriflame elnök-vezérigazgatójának megszívlelendő tanácsai az arcápolásra vonatkozóan...-nagyon jó!

 

Vedd fel velünk most a kapcsolatot és vegyél részt egyben nyereményjátékunkon is ahol értékes nyeremények várnak rád!

Itt írhatsz Nekem. Szívesen segítek!
Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com