BŐRDIAGNOSZTIZÁLÁS

Sokáig én is azt gondoltam, hogy vannak bizonyos bőrproblémák, amelyektől szinte lehetetlen megszabadulni. Aztán 16 évvel ezelőtt  itt az Oriflame-ben megtanítottak a helyes arcápolásra, a bőrömnek legmegfelelőbb kozmetikumokat használva, és ez azóta a mindennapjaim rutinjává vált!

Amikor valaki megkérdezi tőlem, hogy „tényleg 53 éves vagyok?” csak annyit válaszolok, hogy „ha szeretnéd, megmutatom a titkot”. Ahhoz, hogy valaki évekkel fiatalabbnak tűnjön, csupán napi 2X2 perc öngondoskodásra van szüksége. Én megmutatom, hogy mit kell tenned a 2 percben, mely kozmetikumokat válaszd és garantálom, hogy fiatalabbnak is fogod érezni magad!

16 éven át végzett több ezer arcápolás tapasztalatával segítek, hogy olyan bőrápolási rutint alakíthassunk ki számodra, mely a legtökéletesebben illeszkedik Hozzád és bőröd speciális igényeihez. Javíthatunk vele bőrproblémáidon, figyelembe vesszük korodat és bőrtípusodat, hogy ezek segítségével a legjobb eredményt érjük el nálad, és bőröd újra egészségesen szép legyen! 

Mindehhez olyan termékeket használunk, amelyek mögött 50 év kutatás és fejlesztés áll, a legmodernebb technológiákat használja, és ami a legfontosabb: ötvözi

a TERMÉSZET ÉS TUDOMÁNY LEGJAVÁT! Nem csak innovatív, de legnagyobbrészt természetes, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat adod a bőrödnek!

És ha mindez nem lenne elegendő, még azt is elárulom, hogy a nagy, piacvezető, márkás (ahol sokszor bizony csak a nevet fizetjük meg) kozmetikai cégek termékei árának a töredékébe kerülő svéd kozmetikumokról beszélünk.

Várlak hozzánk akár egy ajándék arcápolásra, tapasztald meg a saját bőrödön! 

Addig is hallgasd meg az ORIFLAME elnök-vezérigazgatójának gondolatait a bőrápolásról:

Ugye, hogy elgondolkoztató volt?

JÓ MEGJELENÉS TITKA=ORIFLAME= Természetes kozmetikumok Svédországból

 Az Oriflame termékskáláját természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok alkotják, amelyeket a legújabb tudományos technológiai ismeretek birtokában fejlesztenek ki.

Az Oriflame így járul hozzá ahhoz, hogy megjelenésed mindig kifogástalan legyen.

Ha szeretnéd alaposan megismerni a termékeinket, vagy még nem tudod, hogyan ápold megfelelően a bőrödet, akkor kérj egy időpontot tőlem, s  megtanítalak az otthoni arcápolás fortélyaira: kiválasztva a bőrtípusodnak, korodnak a legmegfelelőbb kozmetikumainkat

Ha pedig találkozni is tudunk, még előnyösebb helyzetben leszel, mert az arcápolásod végén egy kellemes masszírozásra is a vendégem vagy.

Mindezt az Oriflame szépségakadémiáján tanultam, s naponta több vendégemen gyakorlom.

Tizenhat éve mát több ezer arcápolás rutinjával segítek Neked, hogy megőrizd természet-adta szépségedet, vagy visszanyerd önbizalmadat azzal, hogy a megfelelő otthoni ápolással szépíted Magadat.

Sminkelésben is segítségedre lehetek, hiszen a sminkelés alapjait,fortélyait vagy a színelméletet tréningen is tanítom. Neked is segíthetek ebben.

Nos érdekel? Jelentkezz MOST!!   

 

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com