Arcápolás

JÓ MEGJELENÉS TITKA=ORIFLAME=

                         Természetes kozmetikumok Svédországból

 Az Oriflame termékskáláját természetes összetevőket tartalmazó kozmetikumok alkotják, amelyeket a legújabb tudományos technológiai ismeretek birtokában fejlesztenek ki. 100orvos-kutató dolgozik folyamatosan a legújabb hatóanyagok kifejleszétésén, és mindent drága klinikai tesztekkel bizonyítanak.

Az Oriflame így járul hozzá ahhoz, hogy megjelenésed mindig kifogástalan legyen.

Ha szeretnéd jól megismerni a termékeinket, vagy még nem tudod, hogyan ápold megfelelően a bőrödet, akkor kérj egy időpontot tőlem, s  megtanítalak az otthoni arcápolás fortélyaira: bőrtípusodnak, korodnak a legmegfelelőbb kozmetikumainkat kiválasztva a számodra.

S ha találkozni is tudunk, még előnyösebb helyzetben vagy, mert az arcápolásod végén még egy kellemes masszírozást is kaphatsz tőlem.

Mindezt az Oriflame szépségakadémiáján tanultam, s naponta több vendégen gyakorlom.

Tizenhat éve mát több ezer arcápolás rutinjával segítek Neked, hogy megőrizd természet-adta szépségedet, vagy visszanyerd önbizalmadat azzal, hogy a megfelelő otthoni ápolással szépíted Magadat.

Sminkelésben is segítségedre lehetek, hiszen a sminkelés alapjait,fortélyait vagy a színelméletet tréningen is tanítom. Neked is segíthetek ebben.

Nos érdekel? Jelentkezz MOST!!

 

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com