Kóstoltatás

Fontos számodra, hogy a szervezeted fiatalabb legyen, mint az életkorod?

Wellness by Oriflame termékeinkkel egészségesebben táplálkozhatsz, erősítheted az immunrendszeredet és fokozhatod az energiádat.
Saját tapasztalatomból tudom, hogy fogyasztásával egyre jobb lesz a közérzeted:

 egyre jobban érzed  magadat egész nap és energikusabbá válsz.
Termékeink  egyedülálló összetevőket tartalmaznak, hatékonyságukat klinikai kísérletekkel bizonyítják.

Nekem sokat jelentett, hogy 100%-ban mentes genetikailag módosított összetevőkből, csakis természetes, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Fogyasztásukkal Te is hozzájuthatsz az összes tápanyaghoz, melyre szervezetednek szüksége van. A tudósok szerint a hosszabb és egészségesebb élet egyik előfeltétele a kalória bevitel csökkentése a mikrotápanyagok, antioxidánsok és a hatékony alapvető  tápanyagok fogyasztása.

Wellness by Oriflame termékeinket a világ vezető tudósai Svédországban kutatták, fejlesztették és tesztelték. Németországban, különleges tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készülnek a legszigorúbb gyógyszergyártási előírásoknak megfelelően.

Ami még nagyszerű, hogy az Oriflame szakértői kifejlesztettek a kiegyensúlyozott élet útját, a súlycsökkenés és súlymegtartás rendszerét is. A módszer eredményes hosszú távon hat.
Akár testsúlyodat szeretnéd csökkenteni, akár megtartani, vagy egyszerűen csak egészségesebb életmódra vágysz, szedd, idd edd, és segítségükkel elérheted a céljaidat!

És ha klubkártyát váltasz: a wellness előfizetési programban minden 4.terméked  ingyenes lesz.

 

     a kedvenc shake-em:

                                                                                                                                                           

Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com