Wellness

Fontos számodra, hogy a SZERVEZETED FIATALABB LEGYEN, MINT A TÉNYLEGES ÉLETKOROD?

A mai világunkban az időhiány, a sok munka, a mozgás szegény életmód, a stresszes helyzetek, állapotok (családi, munkahelyi, anyagi gondok) oda vezetnek, hogy egyre kevésbé tudunk odafigyelni arra, hogy helyesen megfelelően táplálkozzunk. Ez természetesen oda vezethet: hogy ingerültek, figyelmetlenek, fáradtak leszünk, sőt különböző betegségek kialakulásához is  hozzájárul.

 Ezért van egyre égetőbb szükség arra, hogy megfelelő étrendi kiegészítőkkel, helyreállítsuk a szükséges egyensúlyt. Az Oriflame Wellness termékei maximálisan lehetővé teszik ezt.

Wellness by Oriflame termékeinkkel egészségesebben táplálkozhatsz, erősítheted az immunrendszeredet és fokozhatod az energiádat.
Saját tapasztalatomból tudom, hogy fogyasztásával egyre jobb lesz a közérzeted:

 egyre jobban érzed  magadat egész nap és energikusabbá válsz.
Termékeink  egyedülálló összetevőket tartalmaznak, hatékonyságukat klinikai kísérletekkel bizonyítják.

Nekem sokat jelentett, hogy mindenféle genetikailag módosított összetevőktől 100%-ban mentes, csakis természetes, kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Fogyasztásukkal Te is hozzájuthatsz az összes tápanyaghoz, melyre szervezetednek szüksége van. A tudósok szerint a hosszabb és egészségesebb élet egyik előfeltétele a kalória bevitel csökkentése a mikrotápanyagok, antioxidánsok és a hatékony alapvető  tápanyagok fogyasztása.

Wellness by Oriflame termékeinket a világ vezető tudósai Svédországban 8éves orvosi kutatómunkával fejlesztették és tesztelték. Németországban, különleges tanúsítvánnyal rendelkező gyárban készülnek a legszigorúbb gyógyszergyártási előírásoknak megfelelően.

Az is egyedülálló, hogy az Oriflame szakértői kidolgozták a kiegyensúlyozott élet útjának modelljét, a súlycsökkenés és súlymegtartás rendszerét is. A módszer eredményes, hosszú távon hat.   Akár testsúlyodat szeretnéd csökkenteni, akár megtartani, vagy egyszerűen csak egészségesebb életmódra vágysz, mint én, szedd- idd -edd, és segítségükkel elérheted a céljaidat!                                                                                                       

És ha klubkártyát váltasz: a wellness előfizetési programban minden 4.terméked  ingyenes lesz! Ismersz olyan gyógyszertárat, ahol azt mondják: "hölgyem, legyen egészséges és mi fél áron adjuk a vitaminokat"...? Mert az Oriflame-nél 45%-os kedvezményed lesz a KÁRTYÁVAL a legtöbb étrendi kiegészítőnkre!

    Ha számodra is fontos az egészséged, hallgasd meg, több videót is készítettünk az "Egészség" témában:

 

    Különlegességünk: a WELLNESS PACK, mellyel az összes tápanyaghoz hozzájuthatsz, amire a szervezetednek szüksége van:

 

   Te is szeretsz nassolni? és akarod mindezt egészséges finomsággal?

 

     ...Ugye Neked is van két perced délben egy egészséges levesre? 

 

 

Vedd fel velünk most a kapcsolatot és vegyél részt egyben nyereményjátékunkon is ahol értékes nyeremények várnak rád!

Itt írhatsz Nekem. Szívesen segítek!
Kapcsolat felvétel
Név: Jármay Andi

Tel: +36 30 322 3684

Email: jarmay.andi@gmail.com